cbool10, nie wiadomo czy pić czy się kuflem bawić :diabelski_usmiech
[O2] Odstający fragment tylnego zderzaka
Zwiń
X
-
deformacja zderzaka spowodowana jest wpływem ON i słońca
najlepiej wymień zderzak na nowy ewentualnie oddaj go do plastikarza żeby go uformował :wink:
temat znany nawet w ASO :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Ja od spodu maluteńkim wiertłem wywierciłem dziurkę w tym kawałeczku zderzaka od spodu (jest on bardzo mały ) i oczywiście w tym maluteńkim rancie błotnika,zabezpieczyłem to anty korozyjnie i wkręciłem małego wkręcika i zderzak przylega idealnie(jeżdzę już tak prawie 2 lata i nie rdzewieje i nic się tam nie dzieje,a co najważniejsze zderzak nie odstaje). Jak zgłosiłem to 2 lata temu w ASO to wzieli 70 złotych za profilowanie zderzaka i gówno to dało,bo zderzak po profilowaniu odstawał dokładnie tak samo,jak przed.
Komentarz
-
-
Szczerze mówiąc to nie rozbierałem tego boczku jeszcze. W najbliższy weekend spróbuje zrobić fotorelację. Mam do wymiany mikrostyk w zamku to od razu zajmę się problemem rys. Niestety u mnie już pomoże tylko wymiana szyby
Słabo widać na fotce ale widać bo jeszcze deszcz zaczął padać teraz.
Nie mieliście nic kombinowane z drzwiami? Ja myślałem, że to po naprawie zaczęło się dziać u mnie. Kiedyś kolega pod firmą mi obtarł drzwi i były w ASO naprawiane. Może wina naprawy? Nie wiem.Załączone plikiAlarmy, zabezpieczenia antykradzieżowe, GPS, zestawy BT, elektryka i elektronika TOYOTA, VAG, FIAT, OPEL
Komentarz
-
Komentarz